9,3 ? Zoover Award voor 2022

Voor 2017 ontvingen we een Gouden Zoover Award en In 2019 ook een eervolle vermelding op de Zoover Awards: in de top 10 van de De beste kleinschalige B&B’s in Nederland en won een Platinum Zoover Award als beste van de Waddeneilanden:
Bed & Breakfast De Moerbei van Norbert en Esther Dekker in De Cocksdorp is donderdag bij de uitreiking van de Zoover Awards uitgeroepen tot best beoordeelde accommodatie van de Waddeneilanden in 2019.

En in 2023 : de gouden Zoover Award voor 2022

zoover award 2022 2 pdf » BnB De Moerbei Texel
9,3 ? Zoover Award voor 2022 2

Bed & Breakfast De Moerbei op Texel

Een bezoek aan Waddeneiland Texel vinden wij altijd een goed idee, maar je verblijf wordt nóg specialer wanneer je verblijft bij een bijzondere Bed & Breakfast. En speciaal, dat is De Moerbei zeker. Het sfeervolle monumentale pand met prachtige tuin maakt het tot een ideale uitvalsbasis op Texel. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben elk een eigen thema. Verken al wandelend het pittoreske De Cocksdorp en natuurlijk de rest van het populaire vakantie eiland. Reviewer Anita was zo te lezen erg enthousiast: ‘Mooie, moderne kamer. Het ontbijt is super en de B&B heeft een spontane en lieve gastheer en gastvrouw.’ Familie Hillesum vult aan: ‘Ook heel prima voor een langer verblijf.

MAILINGLIST

Per 1 maart 2016 krijgen wij de sleutel van dit statige pand in de Cocksdorp.

Na de verbouwing wordt het een prachtige BnB. Verwachte opening 1 mei 2016

Blijf automatisch op de hoogte, meld je aan voor onze mailinglist, dan kun je ook als eerste boeken ... en profiteren van de openingsaanbiedingen.

Top, je staat op de lijst!

Boek met 10% korting

De 10% korting bij rechtstreeks boeken via onze website wordt direct verwerkt.

Klik hier voor uw 10% korting

Meer aanbiedingen van onze BnB en tips voor Texel ontvangen?

Schrijf dan in op onze mailinglist:

Gelukt, uw staat op onze mailinglist

×

Vragen?

× Chat