06 -51295052 | 06 - 55347278 info@bnbdemoerbei.nl

Welkom! Wij zijn Norbert en Esther Dekker-Steenvoorden. Onze droom is werkelijkheid geworden toen wij met onze zoon Lucas vanuit Almere naar dit prachtige monumentale pand in De Cocksdorp zijn verhuisd om hier onze eigen B&B te starten. Het voelt hier als thuiskomen. Het is een heerlijke plek met een prachtige tuin. Met mooi weer kunt u hier ook ontbijten op ons ochtendterras en ’s middags kunt u nog even relaxen in een van de vele gezellige zithoekjes. Zoveel rust en ruimte vindt u nergens!

Norbert en Esther Dekker-Steenvoorden

Wij draaien ook al wat langer mee op bungalowpark ‘t Eibernest, waar Ans en Tom (de ouders van Esther) in 2006 mee begonnen. Inmiddels zwaaien Esther en Norbert daar de scepter. Opa en oma wonen nog wel om de hoek, dat is heel fijn.

 

Norbert en Esther Dekker-Steenvoorden

B&B de Moerbei - Texel

Genieten bij BnB De Moerbei

De Moerbei heeft in totaal drie 2-persoonskamers waarvan één kamer speciaal voor mindervalide gasten is ingericht omdat wij van mening zijn dat hier een tekort aan is.
Ook als je mindervalide bent zou je moeten kunnen genieten van een heerlijk weekendje of een paar dagen op het fantastische Texel.

Wij kwamen vaak op Texel, de rust en ruimte is zo fijn hier op dit eiland en de natuur is onbeschrijfelijk mooi. Dat is één van de redenen waarom wij hier een BnB zijn begonnen. Nog een reden is dat de ouders van Esther hier een bungalowpark bezitten op de Cocksdorp waar we sinds januari ook mede-eigenaar van zijn geworden.

MAILINGLIST

Per 1 maart 2016 krijgen wij de sleutel van dit statige pand in de Cocksdorp.

Na de verbouwing wordt het een prachtige BnB. Verwachte opening 1 mei 2016

Blijf automatisch op de hoogte, meld je aan voor onze mailinglist, dan kun je ook als eerste boeken ... en profiteren van de openingsaanbiedingen.

Top, je staat op de lijst!