De tuin in bloei!

De tuin in bloei!

Wij zijn gek op deze tijd van het jaar. Op naar meer zon, meer buiten, en nieuwe energie! De bloemen in onze prachtige tuin komen weer in bloei en dan voel je aan alles: de lente is begonnen.

Niets is zo fijn als op een mooie lentedag genieten van al het moois dat er groeit en bloeit. Al die heerlijke geuren en kleuren… Helaas moeten we op de moerbeiboom nog even wachten, maar verder straat de tuin er stralend bij. De zithoekjes zijn gezellig aangekleed en de kussens van de loungesets zijn weer uit de kast gehaald. Ook zijn we druk bezig de vijver in de tuin van BnB De Moerbei op te knappen en hebben we nieuwe, extra struiken en bomen geplant op ’t Eibernest. Leuk om alles zo, beetje bij beetje, nóg mooier te maken.

Langzaam wordt het ‘s ochtends vroeger licht en zo starten wij onze dag nóg vrolijker! En dat in combinatie met ons heerlijke en gezonde ontbijt. Door de zon kunnen we weer genoeg vitamine D aanmaken waardoor we vol energie het nieuwe seizoen ingaan. We genieten dan ook van alle eerste zonnestraaltjes, desnoods met een jas aan. In de Kikkertstraat zijn de terrasjes ook weer gezellig bezet met de komst van het voorjaarszonnetje.

In de lente is er niks lekkerder dan een heerlijke wandeling te maken in het bos of over het strand. Laat dat nu net op loopafstand van BnB De Moerbei en ‘t Eibernest liggen! Grauwe winterkleuren maken plaats voor de heerlijke voorjaarskleuren. Bekijk het zelf maar!

Esther, 3 april 2019

MAILINGLIST

Per 1 maart 2016 krijgen wij de sleutel van dit statige pand in de Cocksdorp.

Na de verbouwing wordt het een prachtige BnB. Verwachte opening 1 mei 2016

Blijf automatisch op de hoogte, meld je aan voor onze mailinglist, dan kun je ook als eerste boeken ... en profiteren van de openingsaanbiedingen.

Top, je staat op de lijst!

Boek met 10% korting

De 10% korting bij rechtstreeks boeken via onze website wordt direct verwerkt.

Klik hier voor uw 10% korting

Meer aanbiedingen van onze BnB en tips voor Texel ontvangen?

Schrijf dan in op onze mailinglist:

Gelukt, uw staat op onze mailinglist

×

Vragen?

× Chat