De Cocksdorp nr 2 gastvrije steden in Nederland

Om het voor iedereen gemakkelijker te maken om de meest gastvrije pareltjes te vinden, maakt Booking.com voor de twaalfde keer de tien meest gastvrije steden in Nederland bekend. 

Naast een bucket-list waardige wereldwijde lijst wordt ook in Nederland onze hospitality sector goed beoordeeld. Nadat afgelopen twee jaar de Zeeuwse kust de eerste plek wist te veroveren, voert nu het grootste Waddeneiland van Nederland de lijst aan. Texel, beroemd om zijn uitgestrekte stranden, gezellige dorpen en prachtige duinen, is niet alleen een ideale plek om te ontspannen, maar biedt ook een overvloed aan activiteiten. Of je nu met het gezin Ecomare bezoekt, naar het strand gaat om te kiten of strandzeilen, of een middagje strandjutten kiest, er is voor ieder wat wils. Het is dan ook geen verrassing dat Den Burg, De Cocksdorp en De Koog schitteren in de top 10 lijst van meest gastvrije steden in Nederland. 

https://www.bedandbreakfastnieuws.nl/dit-zijn-de-meest-gastvrije-steden-van-nederland-in-2024

MAILINGLIST

Per 1 maart 2016 krijgen wij de sleutel van dit statige pand in de Cocksdorp.

Na de verbouwing wordt het een prachtige BnB. Verwachte opening 1 mei 2016

Blijf automatisch op de hoogte, meld je aan voor onze mailinglist, dan kun je ook als eerste boeken ... en profiteren van de openingsaanbiedingen.

Top, je staat op de lijst!

Boek met 10% korting

De 10% korting bij rechtstreeks boeken via onze website wordt direct verwerkt.

Klik hier voor uw 10% korting

Meer aanbiedingen van onze BnB en tips voor Texel ontvangen?

Schrijf dan in op onze mailinglist:

Gelukt, uw staat op onze mailinglist

×

Vragen?

× Chat